Wilde Gasten, talkshows op maat

Talkshows met mensen die een platform verdienen!

Rondom elk sociaal vraagstuk bestaat een community, zeer actief of een tikje slapend, dat verschilt. Vol met mensen die zeer actief bezig zijn met zeer uiteenlopende onderwerpen als mobiliteit (auto’s in de straat), eenzaamheid (gebrek aan zinvolle activiteit), bouwen (duurzame huizen), water (de opkomst van droogte), logistiek (de halflege vrachtwagens op de weg), sport (ouderen en bewegen). Het gaat kortom over letterlijk van alles. In onze rol als dagvoorzitter en community-ondernemer zijn we in de afgelopen jaren diep in vele van deze community ’s gedoken, wat stuk voor stuk leidde tot boeiende ontmoetingen.

Voor al die sociale vragen en thema’s is het steeds zoeken naar antwoorden, voorspelbaar en eenvoudig, tot gedurfd en zeer complex. Wie de moeite neemt om diep in al die community ‘s te duiken stuit op een bij vlagen onvoorstelbare rijkdom aan bevlogen mensen met net zo bevlogen ideeën.

Op het podium

Mensen ook die een podium verdienen, omdat de tijd rijp is voor hun voorstel of plan. Met ‘Wilde gasten’ gaan we op actief op zoek naar die voorlopers. Om hen dat duwtje te geven of mentale opkikker te geven die zij verdienen.

Het zijn wetenschappers, activisten, vrijdenkers, ondernemers, lieve buurtbewoners of is gewoon die keurige medewerker van de back-office. Het zijn wat we liefkozend noemen Wilde Gasten (m/v) die letterlijk overal te vinden zijn.

We presenteren ze aan u via een talkshow op maat. Geen ingewikkelde logistiek of moeizame planning qua tijd en ruimte. Het gaat om kant en klare talkshows van een uur of desgewenst iets langer. Leerzaam en levendig met alle gelegenheid de wilde gasten kritisch aan de tand te voelen of met applaus te overspoelen. Levendige beelden en polls ondersteunen elke show.

Talkshow op maat

Voor elk thema gaan we voor op zoek naar de passende wilde gast. U kunt desgewenst ook gebruik van onze eigen wilde gasten, die we via deze blog met regelmaat aan u presenteren. We maken een passende en bescheiden zakelijke afspraak en verzorgen de show van a tot en met zo, inclusief de hosting.

Wilde Gasten is perfect voor een gezamenlijke lunch of ontbijt, dient als teamuitje of helpt om uw congres of symposium tot een succes te maken. Tot ziens bij Wilde Gasten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close